Blog

Het nieuwe bieden van de toekomst is er nu al. Vooruitlopende op de nieuwe wetgeving die er aan zit te komen willen we het biedproces in de makelaardij nu al eerlijker en transparanter maken. We bieden een volledig onafhankelijk biedsysteem dat iedereen een 100% eerlijk biedproces garandeert. Met duidelijke spelregels en elke bieding digitaal vastgelegd.

 

100% onafhankelijk voor iedereen.

Je herkent het misschien wel:  verhalen die je hoort  over oneerlijke situaties tijdens het kopen en verkopen van een huis. Dat kan anders vinden wij. Met een nieuw online biedingssyteem loopt het proces eerlijker en is het 100% onafhankelijk gecontroleerd.

Niemand uitgesloten met anoniem bieden.

Ingezonden biedingen zijn geanonimiseerd voor alle partijen tot aan het sluitmoment van de biedronde. Op deze manier vindt er geen oneerlijke tussentijdse beïnvloeding plaats. Pas na sluiting krijgt de verkopende partij inzicht in wie er heeft geboden, vanwege het ‘recht van gunning’. Elke deelnemer wordt digitaal geverifieerd.

Met zekerheid een bod vastgelegd.

Geen mail of telefoon. Geen persoonlijke handelingen met mogelijke fouten. Geen gesjoemel en gedoe. Elk bod wordt met zekerheid vastgelegd in het waterdichte biedsysteem. Inclusief potentieel ontbindende voorwaarden.

Elke bod in het biedlogboek.

Elk bod wordt zonder tussenkomst van de makelaar of ver(koper) in het biedlogboek vast gelegd: wie doet welk bod, op welk tijdstip. Zodra de verkopende partij het winnende bod heeft gekozen / vergunt, krijgen alle andere bieders netjes inzicht in het geanonimiseerde biedlogboek. Wel zo eerlijk. Het nieuwe bieden is dus eerlijk en eindelijk ook transparant.

Meer weten mail ons je vraag: info@burovanhoof.nl