Over Buro van Hoof Makelaardij

Persoonlijke aandacht: 

Bij ons sta jij centraal. Wij luisteren naar jouw wensen, dromen en zorgen, en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw unieke situatie.

Deskundig advies:

Met ruim 25 jaar ervaring en een enorm netwerk aan experts beschikken wij over de juiste kennis in de wereld van vastgoed- en financiële diensten.
Of het nu gaat om het aan- en/of verkopen van jouw droomhuis, het regelen van de ideale hypotheek, of het beschermen van wat je dierbaar is met de juiste verzekering. Wij hebben de kennis en ervaring om jou goed te begeleiden.

Heldere uitleg, makkelijk bereikbaar en betrouwbaar:

Wij geloven in heldere, begrijpbare communicatie en eerlijkheid. Je kunt erop volledig op vertrouwen dat wij transparant zijn en een betrouwbare dienstverlening bieden.

Volledig pakket aan diensten:
Of je nu een woning wilt kopen of verkopen, een hypotheek nodig hebt, of jezelf wilt beschermen met de juiste verzekeringen, wij beiden je alle expertise onder één dak. We helpen je snel, efficiënt en ontzorgen je maximaal.

Waar gaan we je mee helpen:

  • Makelaardij: Vind jouw ideale (t)huis met onze professionele begeleiding bij aankoop of verkoop.

  • Hypotheekadvies: Ontdek de perfecte hypotheek die past bij jouw financiële situatie en toekomstplannen. BUROVANHOOF is ingeschreven bij de AFM Autoriteit Financiële
    Markt tevens aangesloten bij het Klachten instituut Financiële diensten het KiFiD en lid van Advieskeuze.nl (onderdeel Consumentenbond).

  • Verzekeringen afsluiten: Beschermen van wat je lief is met op maat gemaakte verzekeringen voor wonen, auto, leven en meer.

Kortom, BUROVANHOOF Hypotheken, Verzekeren & Makelaardij is hier om jouw vragen in vastgoed en financiën plezierig, succesvol en vooral zorgeloos te maken. Laten we samenbouwen aan jouw toekomst en je dromen verwezenlijken! Bel, app, mail, neem contact met ons op, want wij staan klaar om je te helpen met een grote dosis ervaring, én zorgen voor een glimlach. PS de koffie staat klaar.

Contact opnemen