Blog

Waarom kiezen onze klanten voor onze dienstverlening in plaats van een bank of online internetverzekeraar? Wij bieden onafhankelijk advies in gemeente Deurne en Regio Venreay-Venlo. We maken vanaf het begin een grondige analyse. Ons team is niet gebonden aan een specifieke verzekeraar en wordt niet gestuurd om verzekeringen bij een bepaalde aanbieder onder te brengen. Onze focus ligt op het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jou.

Waarom kiezen onze klanten voor onze dienstverlening in plaats van een bank of online internetverzekeraar?

  • Wij bieden onafhankelijk advies in gemeente Deurne en Regio Venreay-Venlo. We maken vanaf het begin een grondige analyse. Ons team is niet gebonden aan een specifieke verzekeraar en wordt niet gestuurd om verzekeringen bij een bepaalde aanbieder onder te brengen. Onze focus ligt op het vinden van de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jou.
  • Tussentijds blijven we onafhankelijk advies geven. Als er zich grote veranderingen voordoen in jouw situatie, kijken we verder dan je huidige verzekeraar en -pakket. We passen niet blindelings aan, maar denken mee. Wellicht moeten er andere verzekeringen worden aangepast als gevolg van deze verandering.
  • Bij schade helpen we je bij het samenstellen van het dossier. We zorgen ervoor dat het dossier volledig is voordat het ter beoordeling bij de verzekeraar komt te liggen, om onnodige wachttijd te voorkomen.
  • In geval van schade controleren we of de verzekeraar je claim juist en volledig heeft beoordeeld. Als dit niet het geval is, staan wij klaar om je te helpen. Wij zijn er als verzekeringsspecialisten voor jou, niet voor de verzekeraar.
  • Ons streven is het behouden van persoonlijk contact, iets wat in onze branche steeds zeldzamer wordt. Geen lange telefoonwachttijden of chatbots, maar directe communicatie met ons team.

Wij fungeren als het eerste aanspreekpunt voor vragen, wijzigingen en schades. In tegenstelling tot directe verzekeraars hoeven wij geen extra personeel aan te nemen om het werk te doen dat wij voor de verzekeraars waar wij mee samenwerken uitvoeren. Bovendien hebben directe verzekeraars vaak hogere marketing- en reclamekosten.

Burovanhoof is dus niet per definitie duurder, maar wel beter dan een directe bank of verzekeraar.
Bel voor direct contact 0493-242128 of 077 770 3363